#164394
Anonym

Hehe – javel nu var det jo “Forbrugeren” der startede med at forsøge at være lidt nedladende og bedrevidende i øvrigt i din tråd andetsted. SÅ det var jo selvfølgelig for at provokere en diskussion frem.

Jeg er helt eninge med dig og grg at den type forbruger jo findes og måske endda i stor stil apropos den undersøgelse der netop har vist at op mod 50% har ikke erindring om et brev realkreditten har sendt ud til alle flexlånere.

Anyway disse personer bør tage et fastforrentet lån. !

Aalle flexlån inkl. T typer kræver at man følger med og navigerer selv. Sparer op , tager afdragsfrihed, ændrer profil osv osv som situatuionen er til.

Mit hoved budskab mod T lån er at , modsat hvad man skal tror fra RD, det er ikke et “sikkert” lån. Ydelsen ligger ikke fast. Kan stige ubegrænset som et almindeligt F1 lån.

Fordelene er mest på RD side. Når renten er lav får de en bedre sikkerhed for du afdrager mere men når renten stiger meget forlænger de løbetiden men aldrig over det i forvejen mulige og så stiger ydelsen alligevel.

Der er selvfølgelig mange typer lånere og lån. Men netop T lånet mener jeg altså er at sætte sig mellem to stole og så tro på at det går endog rigtigt godt og man får en blød landing.

Nå men jeg forventer at T lånet dør når renten stiger og folk alligevel ikke har råd til høje afdrag og så bliver det vel ved det.

Tak for jeres indlæg.:-)