#164280
Anonym

Aalborg:
Han har tidligere skrevet i et indlæg at han er studerende, dvs. han kan få det mest attraktive lån på markedet: Su-lån.

Han har desuden skrevet at opsparingen er til at komme igennem hans udd., så kan ikke se hvorfor han skulle gemme disse penge på en konto til, ja, vel under 0,5 % i rente – det er jo dybt åndsvagt!

Som jeg har sagt(og andre), så kan han nedbringe gælden med opsparingen, tag SU-lån ved siden af udd. (og vel arbejde lidt), også vil man faktisk få en ganske god økonomi!

Jeg er selv studerende, og jeg klarer mig fint uden at tage SU-lån ved at have en indkomst fra fritidsjob på 1500 netto, hvilket giver mig 6500 netto om månederen. Hvis jeg skulle bruge flere penge, så kan jeg altid tage et SUlån, og efter de nye regler om man kan gøre det med tilbagevirkendekræft, så er der ikke noget problem hvis jeg får en tandskade i dag f.eks., så så kan jeg gå ind og låne 12X2600(beløbet er der omkring) = 31.200…

Men kort sagt: Glem alt om at have principptet om at have en opsparing samtidig med gæld ved SKAT når man er studerende.

Det er squ noget andet at have opsparing og gæld når man har en fast indkomst, men så betaler man jo også af undervejs.