#164252
Anonym

uden at lave mere gæld

Hey hey…

Du siger at du ikke vil “lave mere gæld”…

Dette gør du IKKE ved at smide hele din børneopsparing/whatever op sparing i hoved på SKAT. Det du sparer er høje renter (og du kan tage SU lån HVER måned til en rente på 4 % (som er væsentlig mindre end rente på gælden ved skat).

Det er noget pjat du vil beholde din “opsparing” mens du skal betale renter af X antal kr. ved SKAT. Få nu smidt den opsparing afsted til skat og få taget SU lånet hvis der er behov for det. Hvis du får SU udbetalt (ca 5000 netto) + cirka 2600 netto og du IKKE kan leve af dettem så har du sat dig for dyrt. Spar dog hvor du kan… alt andet vil sq da være som at pisse i bukserne for at holde dig varm.. ikke for at være lede.

Men hvis du er den overbevisende (og pga. personlige omstændigheder) stadigvæk holder fast i din fremgangsmåde, så bliver din voksentilværelse en dyrt fornøjelse, for så vil du komme til at betale for meget for noget hvor du kan spare en hel masse…

Prøv at sætte dig ned og se hvad du egentlig kan spare ved at følge vores råd istedet for at holde fast i din vilje… Hygge..