#164188
Anonym

Thomas Kristensen og GP har svaret på spørgsmålet omkring skattefordele, og at det vil være økonomisk dyrt at gifte jer, som situationen er nu.

Dog bringer indlægget her, lige som en del andre, omkring økonomiske problemer, og offentlige ydelse tankerne hen på hvorledes man selv bør tage ansvar for sin situation, også inden uheldet er ude.
Dette er på ingen måde, for at kritisere trådstarter, men et råd til ALLE som kommer forbi denne tråd. Desværre er realiteterne nok, at en stor del af brugerne herinde, først kommer herind, når uheldet har været ude.
Men generelt, uden at tage stilling til hvorledes vores offentlig system fungere idag, og om man for får meget, eller for lidt, så står det ALLE frit for at blive medlem i en a-kasse. Skulle man så stå uden arbejde, så kan man få dagpenge, som er mere end kontant hjælp og uafhængig af ægtefælles indkomst. Og man må også have hus, bil og penge på kontoen. Og derudover også tegne ekstra lønforsikringer!!
Ved sygdom, som har ramt trådstarter og en del andre forumdeltager, kan man tegne en forsikring på dette også.

Hvad enten man passiv eller aktiv foretager et fravalg af disse muligheder, har man selv valgt IKKE at forsikre ens indtægt. Hvis man har flere millioner på bankbogen, eller man ikke er afhængig af sin indtægt, kan man med fordel undgå at betale for disse forsikringer. Dog regner de fleste af os, nok med forsat at have en indtægt i mange år endnu, hvorfor det er VIGTIGT at tage stilling til disse muligheder. Vi forsikre jo vores huse, indbo og biler. Og de har trods alt en lavere værdi en en fremtidig indtægt, hvis man ikke nærmere sig pensionsalderen.
I min verden kan mangledende forsikringer af ens indtægt, sidestilles med manglende opsparing til pension. Og de mennesker der fravælger at ligge til side, til ens alderdom, har trods alt også selv prioriteret over deres økonomi!!

Jeg håber alt går godt for Aalborg, og igen vil jeg pointere at ovennævnte ikke er et forsøg på at kritisere, eller gøre ondt værre, men alene et råd til andre læsere af dette forum.

mvh
Bonkfish