#164182
test

det gør jeg faktisk også, altså tror på din historie. Iden i at skrive på et forum går også lidt fløjten hvis man ikke er ærlig.

du har sikkert undersøgt flex job, hvis ikke var det måske en ide?

Det forøvrigt også en diskussion værd. Har selv en kone der er i flex job og under mig i grunden over alle de penge vi har fået mere på den konto. Nu seneste har hun faktisk oven i Flexydelse fået bevilget en udbetaling fra sit pensions selskab begrundet i en dom der er faldet om at flexydelse IKKE berettiger til at afvise at udbetale pension fra forsikringen. Der er slet ikke nogen tvivl om at min kone er syg og jeg jeg tvivler heller ikke på at du er det, men jeg er bare bekymret for om vores samfund som helhed kan blive ved med at ha råd til disse ydelser. At jeg selv via min kone nyder godt af dem ændre ikke på min holdning eller bekymring om det.

Der var en udsendelse på ZDF om at danmark var blevet en stikker stat fordi “vi” angiver vores naboer for socialt snyd. Det var man vist meget forargede over i udsendelsen men vores ydelser er jo også meget rundhånede i forhold til resten af EU

nå men nok om det det her er jo ikke et politisk forum.