#164170
Anonym

Hej test,

Du kan være ganske sikker på at min historie er korrekt. Jeg er jo alligevel forholdsvis annonym og har derfor ingen grund til at opdigte noget. Det er immervæk også noget nemmere at rådgive andre udfra egne erfaringer istedet for hele tiden at skulle holde tjek på om det nu matcher med den “person” man har opdigtet 🙂

Det med om vi har råd til at blive gift tænker vi nu ikke så meget på. Som sagt så køber vi hus baseret på min kærestes indtægt alene og vi vil samtidig ikke gifte os før vi har sparet op til det. Jeg vil ikke længere slås med en dårlig økonomi. Det har jeg fået styr på og nu gælder det så mit helbred.

Økonomisk set så leger vi da også med tanken om at hvis mit dårlige helbred ender med at jeg ikke kan arbejde så meget så er det måske en mulighed at jeg bliver ansat som medhjælpende i min kærestes firma – men alt det snakker vi med revisoren om når det bliver aktuelt. Ingen af os tænker på at “snyde” os til mere kontanthjælp – og vi regner da også med at når der kommer børn til ja så er det nok også tid for ægteskab.Men nu skal jeg først og fremmest have mit helbred afklaret – for tro, mig – jeg vil gerne tilbage til arbejdsmarkedet.