#164112
Anonym

Ja det kan man for den gensidige forsørgerpligt træder først i kraft i det øjeblik man er gift – ikke ved kæresteforhold. og modsat dig syntes jeg faktisk, at det er rimeligt nok. Hvis jeg var i arbejde og single ville jeg da nødigt stå i den situation at potentielle kærester skulle bedømmes på deres sansynlighed for at havne på kontanthjælp!

Faktisk mener jeg også at loftet over hvor meget ens ægtefælle må tjene før kontanthjælpen ryger skal løftes for det er uværdigt at være 100% afhængig af en anden rent økonomisk, mens man f.eks. kæmper med sygdom og for at komme tilbage til arbejdsmarkedet som jeg gør!

og til Thomas, ja, vi gifter os selvfølgelig af kærlighed og har da også snakket om at gøre det, men ikke før vi har sparet op til bryllup. Først skal vi have købt hus og derefter kan vi så spare op for jeg vil under ingen omstændigheder låne til et bryllup.

Da vi begge er meget opsat på at økonomien også skal hænge sammen i fremtiden kom vi bare til at snakke om hvorvidt evt. skattefordele ville kunne opveje størstedelen af den indtægt vi mister når vi engang gifter os.