#163942
test

men det er jo naturligvis også ligegyldigt hvad “vi” mener. Det er banken/kreditforeningen der bestemmer sammen med dig forstået på den måde at du siger ja eller nej til det tilbud du evt kommer til at få fra dem.

om det så er lykke for dig at side i et hus du måske ikke har råd til at indrette som du vil eller ha plus mere overskud i et mindre række hus er jo dit valg. Hvad jeg mener om det er ligegyldig men personligt ville jeg nok helst ha de små rammer og overskud. Den tid set i et livsforløb hvor man virkelig har brug for plads er kort og skjorten bliver hurtigere ind man tror forkort.

men held og lykke med projektet.

i øvrigt er det fint nok du spørger om råd her men rådene kan jo kun bassere sig på de forskellige debatøres subjektive holdninger og det du vælger at ligge frem. Derfor afholder jeg mig fuldstændigt for at ha nogle mening om dit budget og om du har råd til det ene eller andet. Det håber jeg du selv bedste ved, men husk at man ikke kan se på folk om de lever på lån og at der er rigtigt mange skjulte omkostninger ved at ha hus. Vedligeholdelse f.eks.