#163932
HJL

Selvfølgelig må Banken forlange de økonomiske oplysninger de ønsker, din bankrådgiver følger jo blot bankens kreditpolitik.

Heri står garanteret noget i retning af at hvis den der søger lånet bor sammen med en er dette relevant og vil altid være det med mindre de har deres økonomi 100 % adskilt og at låneansøgeren isoleret set ville kunne klare samtlige udgifter hvis samboen valgte at pakke sine ting og flytte. Dvs. låneansøgerens rådighedsbeløb skal være stort nok til at betale hele huslejen, hele licens, forsikringer ect. Hvis dette er tilfældet så vil enhver bankrådgiver med respekt for sig selv nok undre sig over hvorfor du ikke har sparret mere op selv. Hvis forholdet er 100 % uafhængigt af hindanden og du vil kunne sidde med alle udgifter alene og fortsat har et ok rådighedsbeløb så har du brændt mange penge af… Selvfølgelig kunne du har hjulpet samboen af med gæld dette ville tale positivt for din evne til at betale et evt. lån retur men negativt i forhold til at i har økonomien delt op 100 %.

Det der vil ske i de fleste sager er at folk alligevel har lidt fælles økonomi og så vil banken kræve fuld økonomisk indsigt i begge parter… Det er derfor det er billigere at låne i en bank de undersøger din økonomi grundigt for ikke at yde lån de bliver kede af at de har ydet.