#103804
Anonym

Hej
Jeg har konto både hos Basisbank og Skandiabanken.

Jeg vil klart anbefale Skandiabanken af de to banker, men dog gøre opmærksom på, at det er svært at låne penge hos dem begge. Du bliver frasorteret, hvis du lejer et sommerhus ud eller hvis du har lidt erhverv – uanset hvordan din økonomi ellers ser ud. Jeg har spildt meget tid på begge disse banker, da jeg for 1½ år siden købte hus. De virker som om de gør, hvad de kan for at finde undskyldninger for ikke at kunne låne penge.

Som indlånsbank er de billige og det er nemt at ordne alle sine sager via internettet.

Når jeg ikke kan anbefale Basisbank er det fordi de er utroværdige. Først hævede de renten med 2% stort set fra den ene dag til den anden. Da jeg ikke fik løn ind på min konto ville de ikke udstede et VISA-kort (eller Dankort) – kontoen blev dermed ret ubrugelig.

Min oplevelser hos Skandiabanken er mere positive. Når de kalder sig gebyrfri bank, så holder det stort set stik. Du betaler godt nok 150 kr om året for dit VISA-kort, men til gengæld er det gratis at bruge overalt – også i automater i udlandet, hvor man i andre banker betaler 30 kr pr. hævning. Det ser jeg som et stort plus – jeg har nemlig prøvet at få stjålet 2000 kr, som jeg netop havde hævet i en automat. Nu kan jeg nøjes med at hæve det, jeg har brug for og har ikke længere så mange kontanter på mig. Desuden er det gratis at overføre penge til udenlanske konti, hvis beløbet overstiger 1000 kr. Det bruger jeg meget, når jeg finder billige varer på http://www.guenstiger.de

mvh. Bjarne