#163876
Anonym

Udmiddelbart virker det ikke som noget problem at få godkendt lånet da mine forældre gerne vil være kautionister for lånet. Jeg er godt klar over at forældrekøb ville være mere oplagt, men dette kan ikke lade sig gøre grundet andre faktorer.

Jeg læste lige at hvis du napper et 4 % med afdrag, så skal du slippe cirka 1800,- om måneden og hvis du mener dette er for dyrt, så bliver du da klogere. Prøv at smutte ud og se hvad du kan få for 1800kr i husleje, hvis du skal finde en lejelejlighed og se om du kan finde det samme til denne pris.

Du skal passe på med at få dine forældre til at kautionere for dit lån. Hvis din økonomi ikke kan bære at betale 1800kr om måneden, så må du godt nok have et stort forbrug. Desuden er det farligt du kun har tænkt dig at bo der i 5 år, for hvordan er priserne om 5år? Hvis du vælger ikke at afdrage på gælden undervejs og du ender med at skal sælge med et tab på 100.000 eller mere, hva så? Hvad nu hvis du ender i de 0,8 % arbejdsløshed eller at arbejdsløsheden er steget for din uddannelse, så hænger dine forældre pludselig på det. Jeg tror grunden til du er så opsat på at få denne ejerlejlighed er, at du tror du kan score en sikker gevinst ved salg om 5år, men det er du ikke!