#163872
Anonym

Tak for svaret.

Udmiddelbart virker det ikke som noget problem at få godkendt lånet da mine forældre gerne vil være kautionister for lånet. Jeg er godt klar over at forældrekøb ville være mere oplagt, men dette kan ikke lade sig gøre grundet andre faktorer.

Ja, jeg sammenligner de afdragsfrie lån hvor du får 680kr. (vs. mine 650kr.) – Jeg har ikke kigget på lån med afdrag. Jeg er også enig i din betragtning at man som udgangspunkt ikke bør tage lånet hvis man ikke har råd til obligationslånet – jeg har kun F5 i kikkerten grundet min forbedrede fremtidige økonomiske situation. Omend kan man også argumentere for næsten negative realrenter på nuværende tidspunkt – men ja, ingen ved hvad der sker i fremtiden.

Du skriver at du regner med at jeg betaler 20.000kr. af hvert år? Man betaler da ikke afdrag på et afdragsfrit F5 – eller har jeg misforstået noget?

Mht. en andelslejlighed har jeg også nøje overvejet dette – jeg synes bare at man tit skal op med ca. 550.000 for noget tilsvarende som skal finansieres med et banklån med variabel rente samt betaling af den månedlige andelsydelse.. Mine beregninger får det min. til at blive samme månedlige beløb som denne 1. vær lejlighed. En andelslejlighed vil da også være svær at finansiere hvis renten stiger samt faldende realløn – dog har du ret i at hovedstolen her er mindre.