#163616
thsv

Typisk Danske Bank, der reklamerer med deres billige priser (på papiret), men i praksis tilbyder en rente langt over denne.

Jeres belåning er meget høj, og de ca. 3% I sparer i rente på realkreditlånet (ved F1-lån istedet for obl.lån) bør gå til afdrag på boliglånet, det er netto ca. 56.000 kr i ekstra afdrag for de lidt over 2,8 millioner.

Og jeg her hørt om kunder, der ved et stort boliglån kan skifte blot boliglånet til Nordea, men standard er deres krav, at man skal total bank/kreditkunde i Nordea.

men skal i virkelig flytte om 6-9 måneder, så lad være med at bruge penge på at omlægge, pres dog DB til en lidt lavere rente, 8,25% er ikke nogen særlig god rente med det enorme engagement I har i bank/kreditforening.

Men efterhånden mange tråde, der viser, at Nordeas rente på de 4,95% er opnåelig, hvorimod en rente på 5% eller derunder kræver virkeligt gode forhandlingsevner i danske bank, selv generalen har jo indrømmet, at han pressede med Nordeas sats for at få denne hos DB. Og han fik alligevel et dyrere lån totalt set, da der ikke er prioritetsmuligheden over 80% hos DB. Altså 4,75% i rente på lånet, og hvor meget på budgetkontoen? = eller tæt derpå er mit gæt.