#163090
Anonym

Altså hvis du modtager førtidspension p.g.a.handikap, invaliditet, anden uarbejdsdygtighed eller noget helt fjerde er der jo ikke nogen der vil skosse dig for hvad du skriver her. Du kunne jo i princippet være mangemillionær og køre galt i bil = 100% invalid og derved førtidspensionist. Men du skriver altså i dit oprindelige indlæg at du modtager bistanshjælp, altså kontanthjælp, og det er noget helt andet.

Hvis man skal regne med dine øvrige oplysninger omkring formue, pensioner, aktier, daytrading, poketspiller på højt niveau m.v. er du absolut helt uberettiget til overhovedt at modtage kontanthjælp. PUNKTUM

Du kan derimod jo godt modtage førtidspension og være daytrader og pokerspiller. Der er dog noget med skatten og poker og hvis du tjener alt for meget på poker og aktier bliver du nok trukket i førtidspension.

Så for dit renomes skyld bør du nok berigtige hvad der er op og ned i denne historie.

Kontanthjælp eller førtidspension.?

P.S. KlogeÅge og GP er to helt forskellige personer og de fleste øvrige her på sitet er nok heller ikke specielt positive overfor dig lige nu. Mange mener nok at du lige nu ser ud som at have holdt os for nar. Jeg gør i hvertfald.