#163086
Anonym

Jeg kunne selvfølgelig ligge et scannet dokument op på Picasa, hvoraf det tydeligt fremgår at det er et Euro-pæisk land, der er EU-dækning op til 100.000 Euro som der er i Danmark, men da ikke alle her i MB kan benytte sig at produktet, har jeg fravalgt. Jeg
har forinden søgt på nettet efter referancer og kan oplyse at banken ejes af pensionskasser, ingeniørernes, advokaternes, lægernes, økonomers, offentlig ansatte m.v.
Jeg har nu i 7 år været kunde i banken. Banken ville købe anden bank, men vil kun overtage 350 ansatte af de 1200 ansatte, derfor blev der ingen handel. Jeg har Homebanking i banken, der har samme system som NemID og det er gratis at overføre fra/til mig selv, hvor bankgebyr for OUR-overførsel til andre ligger på 1,30 Euro. Der er ikke nogen gebyrer eller andre betingelser tilknyttet. Dog skal man have et gyldigt skattenummer/CPR nr. i pg. land, ja de tog mit danske og tilføjede et ciffer og byttede om på, hvor jeg i DK har -0145 fik jeg -14052. Derudover kræves pasnummer.

/jet