Forside Fora Privatøkonomi Henstand – hvordan? Henstand – hvordan?

#163074
Anonym

Hej Nordvest.

Banken kan gøre udlæg i din bil. Da du har lånt til bilen i en anden bank, skal de have pengene først. Hvis der ikke er taget pant, vil den bank der først gøre udlæg have krav på deres penge først.

Ang. Henstand vil jeg ikke tro det er muligt, specielt fordi det ikke er din primærer bank mere, og du har kun det ene lån. Såfremt det var din nuværende bank, du bad om henstand, ville dette sikkert øge chancerne, da de kender dig, og din økonomi.

En anden bank, vil se din forespørgelse om henstand som et økonomisk svaghedstegn, og derfor være interesseret i at du afvikler mest muligt, så hvis der skulle opstår yderligere problemer omkring din økonomi i fremtiden, ville dit lån ved dem, være så lavt som muligt. Samtidig tror jeg du får svært ved at overbevise banken om, at de skal lempe på deres aftale, så andre du har lånt af får flere penge end banken. Det vil de sikkert se som om du for fordeler denne kreditorer.
Argumentet med at det er en fordel at du betaler de dyreste lån først, vil jeg ikke tror har en effekt på hvordan banken ser din sag.

Jeg tror din bedste mulighed vil være, at få din nuværende bank på banen. Det er alene din nuværende bank, som kan have en interesse, udover at du betaler til tiden, og har kpntoforløbet hidtil været godt, kan det være de vil hjælpe.

håber det lykkes:)