#162984
test

og når vi nu ser bort fra følelser og ser på fakta så lad mig lige bemærke at få at få gratis visa dankort skal man ha sin løn konto i EIK og at ulempen ved eik er at de ikke har en eneste automat i dk. Derfor tilbyder de vel nok gratis hævning i andre automater. Ulempen ved EIK for mig er helt klart at de ikke tilbyder mig valuta hævning. Ku via mit visa kort i når jeg ankommer til det pågældende land mod gebyr. Det er relativt dyrt i forhold til mange banker som tilbyder gebyr fri valuta (udover det de naturligvis “tjener” på kursen).

så summasumarum når i er færdig med at skændes subjektivt om hvilken bank i har haft dårligoplevelser med er det vigtigt at se på hvad ens bank behov er og hvad det ikke er. Jeg valgte f.eks. EIK bank fra fordi de netop ikke længere tilbød mig gratis valuta hævning via visa og ændrede mit prioritets lån til et fastforrentet lån.

Gratis visa dankort er det et utal af banker der tilbyder men typisk mod noget som f.eks. en løn konto i banke, boliglån i banken, aktier eller garant indskud.

Den eneste rigtige vej til et bank valg er en oplistning af de du bruger og det der betyder noget for dig. Og så tager du kontakt til et par banker og undersøger hvad de kan tilbyde dig.

du kan da godt spørge per, poul og frands og deres holdninger til et give bank men det ville jeg personligt ikke basere mit valg på