#162290
Anonym

Hej Svend,
Nu er lejemålet allerede ophørt, da lejligheden havde en række mangler.
Jeg havde ventet et svar som dette, men problemet er, at udlejer heller ikke var villig til, at udbetale mit depositum.
Jeg endte med, at sende ham en påkravsskrivelse gennem min advokat, hvorefter han udbetalte halvdelen af pengene, sagen er senere blevet afgjort i huslejenævnet, og han er “dømt” til, at udbetale de resterende penge.
Som sagt, er der andre mennesker i bygningen, som i flere år, har betalt en al for høj leje, de har ikke haft overskud til, at gå hele vejen, og deres sager er derfor stoppet ved huslejenævnet, og er desværre hverken endt i inkasso eller civile søgsmål.
Min sag er lille, da der er andre, der har store summer penge til gode.

Det skal siges, at i forbindelse med en sag hos huslejenævnet, får udlejer mulighed for, at påvise, at han har moderniseret lejligheden, og derfor er berettiget til, at kræve den høje leje. Han svarede ikke engang på deres henvendelse.

Jeg bor nu i en lejlighed, som jeg lejer af en privat udlejer, hvor jeg betaler en for høj husleje.
Min udlejer er en sød dame, og jeg har selv underskrevet kontrakten, så jeg kunne aldrig finde på, at køre en sag mod hende.
Dermed også sagt, at dette ikke er noget jeg gør til hverdag, men noget jeg fandt nødvendigt, da jeg kunne regne ud, at min forhenværende udlejer, ikke ville komme til, at udbetale depositum etc. p.g.a. konkurshistorikken.
Hvis jeg skulle vente på, at han havde opkøbt sit eget firma (for 3. gang!), og dermed også de fordringer der fulgte med, kunne jeg vente endnu længere, end det år jeg allerede har ventet på huslejenævnet.
Så nej, jeg er ikke enig med dig, og så må du jo så mene, at jeg er både dum og krævende.