#161960
Anonym

Tak for alle jeres besvarelser.

Jeg forstår på jer, at der ikke er så mange muligheder at jonglere rundt med, når der ingen friværdi er i boligen. Vi havde et (måske urealistisk)håb, om at kunne omlægge det 20% fastforrentede boliglån til et prioritetslån for at halvere renten, samtidig med at vi bibeholdte vores F1 lån.
Vi har hørt om andre, som har fået deres hus belånt til op over storstenen, mod at de lovede at blive boende indtil gælden var nedbragt væsentligt.

Vi vil helt sikkert forhøre banken om muligheden for at indfri vores 20% fastlån (6,25%) til et variabelt lån med lavere rente (fx 4,5% som Nordea tilbyder). Det fastforrentede lån løber i en bestemt periode med et bestemt mdl afdrag. Vi kan derfor ikke hverken øge den mdl. indbetaling eller løbende indsætte et større beløb.

Som en af jer nævner (hvis jeg har forstået det korrekt)får vi frigivet et mdl beløb, som nu ikke længere skal indbetales til billån. Disse penge kan alternativt opspares i det næste år eller 2, indtil vi har nok penge til at kunne indfri boliglånet.

Og endnu engang tak for jeres svar. Skriv endelig, hvis I kommer i take om flere forslag.

Mvh Susanne