Forside Fora Bankskifte Godt råd til bankskift/boliglån søges Godt råd til bankskift/boliglån søges

#111336
Anonym

Hvis jeg har lyst til at flytte, så er det min sag og hvis jeg gerne vil have råd og vejledning i forbindelse med det valg jeg har gjort, så så jeg mybanker som en glimrende mulighed for at uvildig vejledning fra folk med forstand på banker. Lig venligst mærke til at jeg ikke spørger om det er økonomisk ansvarligt at købe på nuværende tidspunkt men er jeg spørger konkret om råd omkring financering.

Hvordan bolig markedet ser ud og hvordan jeg personligt ønsker at bo er ikke til diskution. Jeg er da åben for alternative forslag og jeg ser det da som meget positivt at folk tænker på mit bedste, men syntes ikke det er relevant da forum ikke kender de tilbud jeg kikker på eller det område jeg ønsker at flytte til og i øvrigt mener jeg ikke at det er relevant at tale om i en bank forum.

Bottomline:
Lad os antage at jeg er blevet tilbudt en god lejlighed til ~1,6 hvilket også er vurderingen. Jeg tager 1,28 i realkredit hvilket jeg har mere eller mindre styr på. Jeg skal nu ha financeret de sidste 320.000 + ~180.000 til indkøb og eksisterende gæld.
Ergo 500.000 i lån med en sikkerhed på 320.000.

Nogen forslag?