#161832
Anonym

Til alle jer der er lidt for hurtige på tasterne, så kan jeg fortælle at nordicash I DAG mandag d 11/10 2010 har tilbagebetalt 599,- til ALLE kunder som har søgt om lån via vores side. Inkl kurt.

Vi har kvittering på dette og sender den gerne rundt til folk der ønsker dokumentation.

Der er enkelte (3-4 personer) som ikke er blevet betalt. Dette skyldes at de har opgivet forkerte oplysninger, og vores betaling er kommet retur. Disse folk vil også få deres penge, men vi kan ikke sende dem før vi har fået fat i dem. Dette vil blive gjort i løbet af ugen.

Hver opmærksom på at de er betalt idag fra danske bank, og hvis du ikke er kunde der vil det tage 1 til 2 dage før de er fremme.

Vi har valgt at gøre dette da vi simpelthen ikke gider høre mere på jeres debat, og derfor har tilbagebetalt alt så der ikke er noget at diskuterer.

Hvis kunder ønsker de 50 kroner retur som de betalte via sms kan de få dette ved at kontakte deres teleselskab. Vi kan ikke tilbagebetale dette gebyr endnu, da vi ikke har fået det udbetalt endnu.

Kurt du er den første kunde i denne tråd der direkte kommer ud og siger du føler dig snydt, og det beklager vi. Specielt efter som du gør det samme dag som der er kommet penge retur på din konto. Vi prøvede at forklare dig det ville tage ekstra tid med din betaling da den kom fra udlandet.

Alle overførsler er lavet med referencen “nordicash returgebyr” og overført via danske bank mandag morgen.

Som lovet for længe siden kan alle få deres penge retur hvis de ønsker, men kun kurt og 2 andre har bedt om dette. Resten har sagt direkte nej. Dette stoppede ikke debatten og vi har nu betalt til alle inkl dem der ikke ville have deres penge.