#161762
Anonym

Førts må jeg undskylde over for dem der har skrevet om Nordicash og jeg ikke har støttet jer, men jeg har været naiv og ventet på et positiv svar fra Nordicash men det er bestemt ikke kommet det er et svindelfirma der blot skriver og lover uden at overholde de ting de lover.
Da det gik op for mig at de blot skriver og lover skrev jeg til dem og krævede min penge tilbage de 599,-kr. som de ville have før de behandlede lånet.
De skrev det kom tilbage sidst i sidste uge men selvfølgelig kom de ikke de havde igen en undskyldning denne gang var det de havde travlt med alle deres kunder(hvilken kunder)og de ville komme mandag men kom de mandag nej.
Ja de har kun lovet og lovet men der sker ikke noget. Jeg er nu klar over at deres undskylninger kun er en gang løgn og de kun har været ude på at tiltudske sig de 599,-kr. til sig selv.
Jeg kan huske dagen får jeg overførte de 599 kr til kontoen i Den Danske Bank spurgte jeg om der var et det var firmaet Nordicash der modtog pengene det var der ikke men en person der hed Michael?(efternavnet kan jeg ikke huske) der skulle jeg havde sagt stop men suk jeg var så dum at overfører pengene dagen efter.

Jeg kan kun opfordre til ikke at bruge dette fup firma de er så utroværdig.

Kurt