Forside Fora Privatøkonomi Fælles økonomi Fælles økonomi

#161530
test

jo men svend jeg kan godt se hvad du mener og du har faktisk ret alligevel er jeg uenig 🙂
forstået på den måde at man jo er fælles om det projekt der heder familie, liv, børn og hus. Jo jeg har tjent flere penge ind min kone og jo jeg bragt ikke gæld ind i forholdet men formue. Jeg har fra dag et satset hele “butikken” så at sige selv om det var et fremmet menneske. Kan slet ikke se mig ud af hvis vi skulle have været til at diskutere hvilke penge der skulle være brugt på hvad. Men måske har jeg bare været heldig. Min kone har aldrig stillet spørgsmålstegn ved mine dyre hoppies eller haft den holdning at hvis du må så må jeg også.

Så derfor er skilsmisse særeje mere noget for Mærsk ind for os mere almindelige mennesker. Ja den ene part bringer måske 300.000 eller 500.000 kroner mere ind i forholdet ind den anden, men hvad er prisen på 9 måneders graviditet og det indtægts tabe det defakto betyder for kvinder at kan få børn?

Set over tid har jeg bidraget mere økonomisk ind min kone, men det har altid været hende der har holdt hjemme skansen når jeg har rest verden tyndt. Hun brokkedes sig heller ikke da jeg var uden arbejde i ca 2 måneder eller over de 5 dages arbejdsløshed jeg kommer til at opleve nu. Ikke helt sikker på at jeg overlever de 5 dage. Men halihalo det går nok. 🙂

Men det korte af det langer er hvordan sætter man værdi i form af penge på samliv og børn? Kan man det?