#111296
Anonym

Det er bare en slags hjælpesite, som hjælper men at få sitet til at komme frem i Google. Det hedder søgetjenesteoptimering. Og det er blot bannere, der er på sitet fra forskellige finansieringsselskaber. Der er ikke tale om et finansieringsselskab, der låner ud til folk i RKI mv.

Der er mange af disse sites rundt omkring, og fælles for dem er, at de blot er sat i verden for at få en placering i Google længst fremme. Det er faktisk usmageligt – og som jeg ser det, så snylter disse sites på de seriøse udbydere. Hvad skal vi dog med Google, hvis det blot er reklamelinks, der kommer frem.

http://www.renteguiden.dk er også en sådan site, så lad være med at besøge den, menmindre du gerne vil kigge på reklamebannere. Det er kort sagt spild af tid.

Der er kun en løsning med at være i RKI: spænd livremmen ind, tag noget overarbejde, lav en aftale med dine kreditorer, barber alle overflødige udgifter fra, tag mere uddannelse, så du kan få et bedre job, flyt til en billigere bolig, sælg bilen, tag en avisrute, lad være med at sætte børn i verden, du ikke kan forsørge osv. Og stop med at klynke, for der kommer ikke nogen, der forærer dig nogle penge. Når folk på SU kan leve i årevis på en “sten”, så kan du sikkert også, og mange studerende har flere ekstrajobs, så hvorfor ikke også dig. Og prøv at spørge en selvstændig, hvor mange timer, der arbejdes hver uge. Flere har en arbejdsuge på 60-70 timer, og mange har endda aldrig fri i weekenden. Og lad være med at tro, at alle selvstændige er stinkende rige og tjener mange penge. Sådan er det ikke, og regner disse mennesker deres timeløn ud, så er den for mange på meget små beløb.

Så kom videre og tag ansvaret for dit eget liv.