#161262
Anonym

@Peter C

Det virker simpelthen som overkill og uanstandigt af Nordea at have din svigermor ovre i private banking.! Det har hun som du er inde på da ikke brug for.

Nu er der 2 veje afhængig af pensionsindtægter.

1. Ingen eller kun mindre indtægter fra pensioner udover folkepension + ATP: Det meste af formuen skal over på livrente evt. med forsikringsdækning til længstlevende etc. Dette vil bevirke at der pludselig kan udbetales langt mere i offentlige pensioner og tilskud, ældre check m.v. Der kan også indskydes på kapitalpensionen for at komme ned i indtægt hvis der ikke er påbegyndt udbetaling.

2. Rimeligt store indtægter fra pensioner udover folkepension + ATP: Hvis ikke indtægten inkl. ATP kan komme under 100.000,- om året for begge inkl. fradrag for kapitalpensioner skal formuen inflationsikres. Nemmest ved opdeling i nogle portioner penge i 2 banker evt. 3 inkl. Nordea 🙂 Kig på BRF hvor der kan være PBS og dankort m.v. og lav nogle indskud 1-2-3 år binding. Du skal have 2-3½% rente i dag.

Se deet er helt anden rådgivning din svigermor og svigerfar! har brug for end private banking.!! Jeg ville henvende mig til en uvildig rådgiver en gang for alle og betale et honorar for en plan.! En der har forstand på pensioner m.v. og ikke er sælger.