#160620
Prasmus

Hej Nicklaus

Jeg ved med sikkerhed at BRF tilbyder 1.3% uden binding, og uden krav om mindste indestående og man kan sagtens nøjes med blot denne ene konto, dvs. man skal ikke flytte alle sine bankforretninger til BRF for at have kontoen.

Sparekassen for Nørre Nebel og Omegn som Jet hentyder til har mig bekendt heller ikke krav om mindste indestående. Jeg har selv sendt dem en mail med yderligere spørgsmål til deres Spar2 konto fordi deres rente på 2,25% jo er tillokkende 🙂

Hvis jeg var jer, ville jeg fra start af oprette en opsparings konto med den bedste rente der fåes, uden at kravet er at flytte bank, også selvom det “kun” til en start er f.eks. 5.000kr der kan sættes ind. Det giver naturligvis ikke meget i rente grundet det lille beløb, men pengene er sat til side så man ikke bare lige kommer til at bruge dem, og man kan se saldoen vokser måned for måned.
Eneste ulempe er at ens præmære (gamle) bank måske bliver lidt mopset over man ikke spare op hos dem, det skal man også lige have med i sine overvejelser.