#160468
Anonym

Vi overholder alle danske regler og love, og kurt vil i forbindelse med kontrakt selvfølgelig modtage et cvr nummer.

Omsætning på over 50k kræver man har indtægt, og indtil nu har vi kun et kæmpe underskud så den holder ikke, og teknisk har vi ikke påkrævet at have et cvr nummer på nuværende tidspunkt.

Kunne sagtens tage den her i retten, men ønsker ikke at bruge hverken tiden eller de penge det koster.

Du kan tro hvad du vil om vores service, men du har ikke kommet med et eneste bevis på noget som helst, og du er ikke kommet med noget som du mener vi kan forbedre. Jeg tror uanset hvad vi gør vil du have den samme indstilling, og det viser bare der intet fornuft er i dine indlæg.

Din kommentar om at sidde anonymt bag skærmen og føre sig frem passer nu bedre til dig end mig. Det er mit firma der offentligt bliver hængt ud her, og dig som er anonym. Hvis du kunne starte med at poste dit navn og adresse hvis du selv vil tages seriøst. Hvis du gjorde kunne det også være dine indlæg ville blive mere seriøse da du så også skal stå til ansvar for dem.

Til eventuelle spekulationer du måtte have om hvem der står bag nordicash kan jeg med sikkerhed sige du tager fejl. Folkene bag denne service har aldrig tidligere været omtalt på mybanker, har aldrig tidligere haft med lån eller folk i rki at gøre, og har aldrig på nogen måde været involveret i nogen skandaler.

Folk kan få deres penge tilbage hvis de ønsker, og du mangler stadigvæk et argument for hvorfor vores service er så forfærdelig. Altså ud over vi er fup, men det er jo ikke et argument det er bare din mening, og en der ikke holder vand.

Vi har rettet alle de ting der kunne klages over, og tages alt meget seriøst. Det kunne være dejligt hvis i gjorde det samme.