#160464
Anonym

Ja kurt er vores kunde, men hvis du holder dig til fakta. Så har kurt ikke skrevet noget om han føler sig snydt, han har skrevet at han har haft problemer med at komme i kontakt med os. Vi kom i kontakt med ham samme dag han skrev herinde, og fik løst hans problem.

Vi tilbød i øvrigt kurt at få sine penge tilbage, og han takkede nej.

Jeg ønsker virkelig ikke at deltage i denne debat, men jeg vil heller ikke have at folk tror på det sludder du og andre skriver, og du tvinger mig dermed til at bruge min tid på dette idioti.

Ang cvr nummer så er vi som tidligere nævnt i tråden en registreret virksomhed og har været det længe. Som det også er skrevet så er vi registreret i Englang, og du finder derfor ikke noget på søgningen nordicash hvis du søger i det danske cvr register. Vi har dog et dansk cvr nummer som vi bruger til forretning lavet i DK, og jeg ville gerne give dig det hvis brugerne på mybanker havde udvist en rationel adfærd. Det har i desværre ikke. På grund af dette kan man jo frygte at ens navn adresse, cvr nummer og alt hvad der ellers kan finde pludselig er udstillet på nettet. Jeres adfærd er altså direkte forbundet til vores modvilje til at fremvise et cvr nummer.

Finder det dog også fuldstændig ligegyldig. CVR nummer eller ej gør os ikke til svindlere, en dårlig virksomhed eller noget som helst andet. Vores registrerings oplysninger var tilstede på vores hjemmeside, og vil være det når vi igen er online. Der vil dog blive taget forbehold for chikane, hvilket jeg mener denne tråd efterhånden minder om, og hvis du skulle være i tvivl findes der faktisk en chikane straffelov hvilket ikke er den eneste lov dig og flere andre er på grænsen af, hvis i ikke allerede har overtrådt dem. Vi bliver ikke enige om lovgivning så den diskussion er der ingen grund til at starte.

VORES SERVICE ER NU GRATIS

ALLE DER VIL KAN FÅ DERES PENGE RETUR HVIS DE TIDLIGERE HAR BETALT

VORES EMAIL VIRKER OG VI ER PÅ DEN HELE DAGEN

Hvis du mener der er andet vi kan gøre for at forbedre vores service og jeres negativitet så fortæl os venligst så denne diskussion kan blive afsluttet.