#160416
Anonym

Vores email fejler intet, og jeg kan kun gå ud fra du er en af dem der tidligere i tråden har givet meningsløs kritik, og nu prøver med et andet navn.

Som bevis kan du se vi modtog nedestående mail for blot 10 minutter siden. Vi har læst den med det samme, og givet et svar på mybanker inden for 10 minutter. Det beviser vores mail er aktiv, og at vi holder øje med den og giver svar på mail.

Tvivler på der findes mange andre firmaer der giver email support inden 10 minutter fredag aften. Vi gør vores bedste, og en del ekstra for at tilfredsstille kunder, og tilmed dem der ikke er kunder.

[Spam] Nyt indlæg på debatten
Fra: Mybanker.dk (Besvares ikke) 17-09-2010 17:47
Til: info@nordicash.com
Hej nordicash,

Du modtager denne e-mail, fordi du har bedt om at blive orienteret, når der blev fulgt op på en tråd i Mybanker.dk’s debatforum.

Skorpions har skrevet et indlæg i tråden: “.nordicash”.

Du kan læse indlægget på denne side: http://www.mybanker.dk/bank/debat/vis_indlaeg.html?id=4892

Hvis du ikke længere vil modtage e-mails om nye indlæg i denne tråd, kan du framelde dig ved at trykke på følgende link: http://www.mybanker.dk/afmeld_debat_overvaagning.html?id=13705&kode=973af768d6bfed10b55443b32d94001c

Med venlig hilsen

Mybanker.dk

Hvis du virkelig ønsker at komme i kontakt med os, og virkelig har problemer med at komme igennem så opret en hotmail og skriv den her. Så skriver vi til dig med det samme.