#159960
Anonym

Som du selv fornemmer, kan dette sagtens være svindel. Og især da det kommer fra en engelsk “advokat”.

Men hvis du ikke vil udelukke muligheden for, at det godt kan være ægte, kunne du gøre følgende:

Gå ned i din bank og diskuter sagen med dem. Få dem til at oprette en konto til dig hvor der kun kan indsættes penge, og ikke hæves uden din direkte personlige ordre.

Lad den engelske “advokat” gøre det han vil, og hvis han på et tidspunkt beder om et kontonummer hvor arven kan indsættes, oplyser du dit nye kontonummer.

Lad så pengene stå et stykke tid på kontoen, i tilfælde af at “advokaten” senere meddeler dig at han har overført for meget til dig, og du skal tilbageføre en større sum til en konto i eks rusland. Så er det penge hvidvask, og dette meddeler du din bank.
Få evt hjælp af din bank til at afgøre om pengene kommer fra en pålidelig afsender.

Hvis “advokaten” på noget tidspunkt beder dig om at sende ham nogle penge for at “frigøre” din arv, er det svindel og du stopper al kommunikation med ham.

Giv ikke “advokaten” din rigtige adresse på noget tidspunkt. Giv ham feks en adresse du havde for 10 år siden med lidt ændringer, eller opdigt selv en adresse der kunne være gyldig, men husk at sikre dig den ikke eksisterer i virkeligheden. Du skulle jo nødig give andre uskyldige mennesker problemer på din bekostning.

Hvis han vil have et telefonnummer, og du ikke har fornemmet at det er svindel, så køb et taletidskort til 100,- kr og giv ham dette nummer.

Med andre ord; hold dine muligheder åbne, men beskyt dig selv så meget som du kan.

Min mening: Det lugter langt væk af svindel.