#159820
test

ja bestemt undre mig bare over hvorfor man har så mange følelser i klemme. Ligefremt skønt?

men hvem er det som det er skønt for?

1. De aktionere der har været med hele vejen, synes sikkert nok at det er rart at der kan være en lille chance for at ikke hele deres investering er tab, men set i forhold til hvis de havde solgt har det meget lange udsigter til at de kan ha bare en brøk del af deres investering hjemme. Det kræver også at tabene i boligsektoren vendes til direkte gevinst. Hvornår og om det sker kan der være meget delte meninger om.

2. De kunder der har store lån i Amager banke er i første omgang fri for de tunge tigger gang via finansiel stabilitet, men hvis amager banken skal ha nogen mulighed for at forente det kapital indskud der er kommet nu skal de betale mere for deres lån. Så sådan helt skønt er det nok ikke.

3. Alle os andre har måske mere grund til at synes det er skønt. I første omgang er der i al fald ikke et kæmpe tab der skal dækkes.

4. Måske har de aktionære som købte lotto kuponer i sidste uge mest grund til at glæde sig. Mit råd ville være at gå efter den hurtige gevinst for amagerbanken redet ja måske en god forretning og ikke flere tab? meget godt spørgsmål.