#159736
test

det kunne jo, nordisk cash et eller andet, være rart med nogle kommentare til jeres foretningsmetoder og jeres vilkår i øvrigt. Inden du nu kommer for godt igang med dit vrøvl så lad mig lig gøre dig opmørksom på et par ting.

1. mybanker dømmer ikke nogen, Dette er en debat side og de forskellige bruger skriver deres mening og ja vi der skriver her naturligvis underlagt injurielovgivnignen som alle andre. men at kalde det du skriver vrøvl er ikke en injurie.

2. du må slet ikke udtale dig om hvorvidt personer med det ene eller andet navn har søgt lån hos dig. Kender du da slet intet til den lovgivning din virksomhed er underlagt? Måske heder jeg i øvrigt slet ikke test pedersen og kurt heder måske jens!

3. om din gebyr politik og dine foretningsbetingelser er svindel er nok så meget sagt men på i hvertilfald et punkt strider de mod dansk lovgiving og det er svine dyrt bare at søge om et lån hos dig. At man skal betale første afdrag før lånet overhovedet er beviliget virker ja faktisk som et svindel nummer. Og den kommentar ses vi gerne i retten over.

4 at du skulle have ondt af RKI ofre? Helt ærligt hvem tror du lige du nare? At påstå at du går ind i højrisiko lån fordi hvad? at du har ondt af RKI ofre? Hvor herre til hest. Den påstand er da det rene bondefangeri.