#159726
Anonym

Selvfølgelig har jeg dokumentation for disse “påstande”. Prøv at gennemlæse “Ugeskrift for retsvæsen”, her er flere tusinde eksempler på folk der er dømt uden der er ført direkte bevis, men hvor forsvaren ikke har rejst tilstrækkeligt “berettiget tvivl”. I sådanne tilfælde er dommeren nød til at dømme efter det han finder mest sandsynligt, for der skal falde en dom. Og i de fleste tilfælde vælger dommeren at tro på politiets frenstilling.

Og, ja man bliver beskikket en forsvarer, hvis sagen går til landsretten. Men Test, det betyder altså ikke at du ikke selv skal betale for den bistand din advokat leverer. Kun hvis du ikke KAN betale selv, kan der bevilliges bistand, men kun efter faste takster som bestemt ikke altid dækker omkostningerne. Og de fleste med en indtægt KAN betale selv. I byretten får du ingen advokat, kun i kriminalsager, og ellers kun hvis du selv skaffer og betaler en.

Test, jeg er slemt bange for at du ikke ved noget som helst om hvordan systemet fungerer, og måske oven i købet er frygtelig naiv på dette punkt.