#159694
Anonym

Altså du siger at du arbejder og så siger du at du ikke arbejder. !??

Nå men hvis du er på kontant hjælp kan/må du ikke spare op. Det er ikke meningen og hvis du kommer til penge skal du bruge dem først.

Hvis det er redelige beskattede penge må du gøre med dem hvad du vil ! Endda sætte dem ind på en konto i et offshore skattely Schweiz etc det er ikke ulovligt. Du skal selvfølgelig opgive saldo og renterne til Skat og så kan du ligeså godt have dem i DK hvis du ikke har en særlig tilknytning til et andet land.

Hvis du opbevarer dine penge i madrassen for at få bolig sikring ældre check o.s.v er det socialt bedrageri.!!

Men du kan stadig gøre med dine ærlige hårdt beskattede penge hvad du vil. Kommer du i en situation hvor du skal redegøre for hvor de stammer fra kan det jo være en fordel at du kan redegøre for et reelt mindre forbrug end disponibel indkomst. Konto udtog, kreditkort dankort etc. Hvis du har en rimeligt høj indkomst og forholdsvis lave udgifter stemmer det jo fint men eller kan du opleve at blive sat i skat hvis det bare ikke kan stemme.

Det er jo generelt noget rod risikofyldt og en dårlig forretning at være kontant sådan rigtig kontant. ! Sæt pengene ind på en konto jf. liste her på mybanker.:-)