#159318
Anonym

Vi er en familie på 5, 2 voksne og tre børn på 10, 3 og 0 år. Vi vil så gerne købe et hus, da vi pt bor på 86 kvm. Vi har ganske enkelt ikke plads længere…
vi har fundet et hus meget billigt efter beliggenheden, og vi har 200.000 at putte i fra starten. MEN, NYKREDIT mener ikke vores rådighedsbeløb er stort nok. Vi har lavet en udførlig oversigt over forbrug, og har styr på økonomien, vi skylder 26000kr som er mit SU lån der er færdigbetalt om 3½år. Vi har som et forsøg, levet for 8000kr om md i lidt over et halvt år, når ALT var betalt. Det er gået fint for os, og vi har haft et stort overskud. Men Banken har en forventning om, at vi skal have 14000kr ialt om måneden til rådighed, hvilket vi synes er helt forrykt. De kan se hvad vores forbrug er, og hvis vi pludselig skal til at bruge 6000kr mere om måneden, er det jo vanvid!!!!
Jeg synes det er utrolig vigtigt at der også ses på den individuelle økonomi, og at man IKKE bruger rub og stub hver måned. Vi har haft et pænt beløb tilbage på kontoen, så det må da betyde noget….