#159062
Anonym

Næ det kan jeg også sagtens se nu. Men dengang var det nemt at lade sig lokke.. Du kan låne 250.000 kr. og bruge dem til hvad du har lyst til. Vil du ikke også låne til en bil?
Skal I ikke ud og rejse, kom ned og hent 75.000 kr.
Så nemt var det vitterligt.
Jeg siger ikke det er bankens skyld, det er helt og holdent min egen utålmodighed, for som du selv nævner kunne jeg spare 10.000 kr. op pr. måned. Men sket er jo sket, det er bare ærgeligt at se banken vende 180 grader, og nu er total afvisende overfor alle forslag. Engang var jeg en god kunde, men nu er jeg slet ikke velkommen i min filial(bare en fornemmelse jeg har)
Dengang jeg fik min erstatning, tilbød jeg dem endda en akkordordning, hvor jeg ville betale 45% af gælden, imod de afskrev resten. Det kunne der ikke være tale om. Jeg modtager nu ca. engang hver halve år, tilbud om at indgå en akkordordning med dem. Men nu har jeg lavet ordninger med andre kreditorer, der gerne ville “hjælpe mig”. Nu har jeg kun de penge tilbage jeg har øremærket til mine børn. Det slår jo hverken helt eller halvt til i den sammenhæng.
Men du mener alstå jeg vil få mere end svært ved at få en gældssanering igennem?