#158814
Forbrugeren

Du skrev

I øvrigt har jeg fået oplyst, at man skal have oprettet begge kreditkortene ofr at blive 24/7-kunde, men du skriver nu at det er frivilligt, hvilket undrer mig.

Hvis du kigger på faktaarket for 24/7 http://www.danskebank.dk/da-dk/Privat/Daglig-oekonomi/Konti/konti-fra-18aar/Danske-24-7/Pages/Danske-24-7.aspx?tab=1, kan du se, at der står “Produkterne kan ikke ændres, når du bestiller online. Hvis du har andre ønsker til sammensætningen af produkter, skal du vælge en af vores andre lønkonti eller ringe til os på 70 123 456.”. Det betyder, at du faktisk godt kan få kontoen uden American Express eller Mastercard. Så tag lige og læs bankens hjemmeside før du kommer med bombastiske udtalelser. Så jeg ved ikke hvem der har oplyst dig om, at du skal have begge kort. Det som er obligatorisk med kontoen er, at du SKAL have netbank og du SKAL være tilmeldt e-Boks.

Når du bestiller kontoen så spørger de også, hvad man ønsker af kredit. Så det er kun, hvis du instisterer på, at bestille på nettet, at du skal have MasterCard og American Express og kassekreditten er på 20000 kr, hvilket er standard løsningen, som skal passe til flest mulig.

Som jeg også skrev, men som du undlod i din besvarelse “De beløb du nævner er nok kun standardsatser som de har sat ned, da 50.000 i månedligt forbrug er meget højt.” og hvad jeg måske også skulle have skrevet for højt for de fleste. Det kunne jo også tænkes, at de nedsatte grænser har noget at gøre med god skik, hvilket banken startede med at arbejde på for et par siden (efter de dropper Gør det du er god til, det gør vi).