#158556
Anonym

100.000kr på et år mere end mange med økonomiske problemer kan afdrage. Du var i stand til det med selv en lav indkomst, men som du også selv gjorde opmærksom på så havde du ingen børn at tage hensyn til. Men uanset beløbet så er jeg enig i, at det sagtens kan betale sig at kæmpe fremfor at give op.
jeg har selv arbejdet mig ud af RKI og et stort forbrugslån med høj rente. Ligesom dig er jeg kommet ud af det med større økonomisk forståelse. Jeg erkender at jeg som helt ung ikke tænkte på at regningen skulle betales en dag og da banken blev ved med at låne mig de penge jeg bad om havde jeg lidt den holdning, at de må jo mene, at jeg har råd til det. Da jeg senere havnede i RKI og var udelukket fra boligkøb vågnede jeg op og tog ansvaret for min økonomiske situation. Jeg satte mig ind i alt vedrører økonomi og i takt med at jeg skar helt ind til benet med mine udgifter lykkedes det også mig at kæmpe mig ud af det.
I dag er det mig der stor for det økonomiske i husholdningen og samtidig er jeg i stand til at hjælpe min kæreste med regnskaberne i hans firma. Jeg har lært om økonomi på den hårde måde, men det har sikkert været mig sundt for mig. Nu er jeg startet forfra og vi er tæt på at købe hus.