#158278
Anonym

hej Du. jeg har med interesse læst dit indlæg, som en klage over den pågældende banks politik. (ikke som en klage over krav om sikkerhedsstillelse)
Bankverden er en utroligt hård brance. Jah banken har “Taget R…. på dig. Men sådan er livet gamle dreng. Det du beretter er det rene vand hved siden af hvad førdtidspensionister iøvrigt er udsat for som bankkunder.
En bank er et selskab, og som alle andre selskaber er banker skabt til at skabe overskud til aktionærerne. Kan du ikke “lide lugten i bageriet” kan du finde en anden bank.

Og dog og dog der findes en bank “Oikos bank” i Århus og i København. De yder en god og høflig service også til førtidspensionister. De låner pengene ud til fattige i ulande. Er en alment godgørende organisation der ejes af et andelsselskab der ikke betaler udbytte til andelshaverne.
Jeg vil tro at de vil være lykkelige for at tage den sikkerhedsstilleses sag. Du kan få en lille rente på dit indskud, men dog højere end den du beskriver og de behandler alle kunder pænt og ordentligt og alle indskud er dækket efter gældende regler for bankgaranti. Jeg vil tro at de har meget rimelige gebyrer for sager i sikkerhedsstillelse (på baggrund af indskud i banken). ihvertfald så er deres gebyrer generelt lave.
De venligste hilsner pete from hell