#158102
test

forslag til en ny bank? ja først og fremmest skal du gøre op med dig selv hvad en god bank er for dig og hvilke ydelser du har brug for og hvad du vil betale for dem. Du kan jo få en god service hvis du vil betale for den. Jeg var f.eks. rigtigt glad for bo behandlingen efter min fars død, men min begejstring blive lidt køligere da jeg så hvad de havde taget for at betale de regninger jeg afleverede til den flinke bank dame. Men flink det var hun og de blev betalt uden fejl så tja gratis er det jo nok ikke for dem at betale det som de lige har afmeldt hos pbs. og ja jeg ved godt at de skal gøre det men lidt dobbelt gemobel er det da.

nå men det råd jeg vil gi dig er at prøve at lave en liste over hvad du bruger og hvad der betyder noget for dig. Så under søger du hvad de forskellige banker kan tilbyde dig.

Den bank jeg nok har været bedst tilfreds med var Scandiabank. Kanon bolig lån og gratis hævninger i ind og udland på mit visa dankort. Det var et bevist valg da man jo ingen afdelinger havde og jeg har de senere år haft mange udgifter i fremmet valuta primært euro. så det var s– fint.

Da så de fordele forsvandt lavede jeg en liste og valgte så en lokal bank hvor jeg gratis kan hente penge og valuta. Det som de ikke havde var f.eks. overførsler til udlandet til en god pris, men der har jeg så stadig danske bank og eik, men bruger lige så tit nu bare mit visa kort til det. For mig var den lokale andels kasse et godt valg og faktisk var det en hel fornøjelse og lige hilse på min smukke bank rådgiver den anden dag.

hvad der er et godt valg for dig idag ved jeg ikke men jeg er også ret sikker på at det gode valg ikke er det sammen i går og i morgen. Selv har jeg været igennem en række banker som hoved og bi-banker efterhånde som min behov har ændret sig og bankernes udbud har ændret sig.