#158086
Anonym

Hej

Jeg ved ikke helt hvad du vil opnå med dit indlæg? Du vil gerne låne 25.000,- (Til hvad?).

Nå – dine lån. Går ud fra dit “private” lån er uden renter mv, og hvis du var smart, kunne du så ikke høre om lov til at lade være med at betale på dette i 6måneder f.eks.

Dette gør du kan betale 7800 ekstra på dit forbrugslån og de 700 du ville kunne ligge ekstra for at låne de 25.000,- ligger du også her (4200), så i alt 12.000 (selvfølgelig ikke taget højde for renter, men du kan få banket dette forbrugslån af på et ½ år, også betaler du det private lån ud på 4måneder, også lige pludselig står du kun med et lån tilbage
Og nu kan du nok komme ud af RKI, så vil banken måske se anderledes på det), men synes personligt du skal få banket din gæld ud af verden eller i det mindste spare de 25000 op til hvad du nu end har tænkt dig at købe i stedet for at forgælde dig mere.

Går egentlig også ud fra at dit lån i banken er en kassekredit / forbrugslån, så du skal passe på med bare at ville låne da din økonomi kan risikere at briste ved det.

Og til slut – lad være med at få din mor til at kautionere for dig – det kan kun ende med at skabe splid i familien hvis der nu skulle gå et eller andet galt.