#157898
Michael

Altid disse børnefornærmede reaktioner på sandheden. Vedr. at blive født med guldskeer i diverse kropsåbninger: Jeg har aldrig modtaget hjælp i større grad fra mine forældre, men har derimod tjent mine egne penge siden jeg var 13. I studietiden klarede jeg mig på SU og havde naturligt nok ikke meget at rutte med. Til gengæld skyldte jeg ikke én krone da jeg var færdig og fik mit første job.

Indstillingen er helt gal hos mennesker der mener ½ mill i forbrugslån er OK, men man ser det jo desværre tit. Forældrene har helt klart misset deres pligt til at lære jer grundlæggende økonomisk snusfornuft og ser man på deres situation er den formentlig nogenlunde lig jeres.

Vedr. renovering af hus: I har styr på det skriver i, men nej: Det har I slet ikke. Et par ture i Silvan vil vise jer hvor dyrt det egentlig er at renovere et hus. Tag nu noget så simpelt som at skifte en vandhane f.eks: En ny gennemsnitlig vandhane koster 3-500 kr. og så tror man det er den reelle udgift, men nej – der skal også købes ny omløber, pakninger og muligvis også et pexrør. Medmindre man bruger det medfølgende kobberrør hvor man så istedet skal købe en rørskærer for at undgå grater i rørene efterfølgende der ødelægger hanen. Er huset meget gammelt skal der også sættes stophane på. Alt i alt fordobler man hurtigt den pris man oprindeligt troede. Og så fremdeles i alle andre projekter. Sagen er jo, at I ikke har en klink at renovere for overhovedet og så SKAL I ud og låne.