#157870
Anonym

Lotte, det er desværre tonen man møder herinde (fra de mest aktive) og det er unødvendigt, men det er nu engang sådan, Mybanker ønsker det (siden de ikke handler).

Herinde er holdningen, at man aldrig skal købe noget, hvis man har gæld. Så det vil altid være et negativt svar, man høster.
Desværre tror jeg bare, forum ville være mere besøgt, hvis den holdning faldt lidt i baggrunden og man i stedet satte sig ind i den enkeltes situation og tog udgangspunkt i det.

Hvis I har 500.000 i gæld fra studie, er det vel eks. 150-200.000 ca fra jer hver og resten til bil. Det synes jeg ikke er uhørt. SU gæld er ikke = forbrugsgæld. Det er en art derover af, men det handler også om prioriteringer.
Hvis et studie varer 3-6 år, og/eller er meget svært, så kan det være uoverskueligt at leve på en sten tiden ud eller at bruge meget af fritiden på et bijob.

Billån synes jeg nu heller ikke der er noget i vejen med, bare resten af jeres økonomi er stabil og I har et godt overblik. Hvis I er unge og sådan, er et 200.000 billån måske for højt med to studielån. Hvis man samtidig ønsker hus.
Men det kan jeg jo ikke konkludere, ud fra det du skriver, Lotte. Og selvom jeg så kunne, betyder det ikke du skal svines til, fordi jeg synes du forventer for meget. Det kan siges pænt, ligesom min holdning jo ikke nødvendigvis er den rette og det sagtens kan være, dine prioriteringer faktisk ender ud med at give dig en bedre livskvalitet.

Det er ærgerligt, “folk” glemmer at have samme tålmodighed for hver gang en ny person stiller et spørgsmål herinde. I øjeblikkes klandres du fx. for, at Prier og Michael har skullet tage stilling til dette spørgsmål 100 gange før.
Desuden er holdningen om, at alt gæld bør være væk inden man køber nyt, en økonomisk ekstremistisk tankegang som ikke er den rette i alle situationer og for alle mennesker.

Jeg forstår jer ikke, Prier og Michael. Tror I formen for overleveringen af jeres mening er ligegyldig?