Forside Fora Privatøkonomi Må AL nægte mig en konto pga. engagement i anden bank? Må AL nægte mig en konto pga. engagement i anden bank?

#157650
Anonym

Selvfølgelig kan du få alle de konti i alle de banker, du ønsker, du skal bare have penge med, vi har 7 forskellige banker, fordi man skal passe på ikke at lægge alle sine æg i samme rede p.gr.a. garantien snart udløber, men som minimum skal der stå kr. 25.000 når man opretter kontoen, og banken forlanger beviser i form af billede, CPR.nr og en erklæing altsammen på grund af loven on hvidvaskning.

MEN det er jo slet ikke det, du efterlyser i din tråd, du kan til enhver tid gå ind i hvilken som helst bank og hæve en check – er den stor kan du bede dem om at reservere beløbet hos udstederens bank eller (som en anden skrev) bare sende den med post til din bank – hvor tit får man så store kontantbeløb, at man ikke bruger dem løbende, især i disse tider med meget lav rente.

Hvis du er erhvervsdrivende, der skal sætte dagens omsætning ind, kan jeg godt se problemet, men så lav en konto, hvor du kan idsætte og hæve efter behag, dog er renten ikke så høj – sådan nogle har vi i flere banker og sparekasser.