#157496
Prasmus

Det afhænger nu af hvad man ser som mest sikkert…

For mit vedkommende føler jeg mig rimelig sikker mod hackere omkring den nuværende kodefil på min computer – ja ok, jeg er it-nørd 🙂

Til gengæld føler jeg det er mere usikkert, at jeg i det offentlige rum efter NemID vil kunne holdes op og tures til at oplyse login/password og aflevere nøglekort – alt der behøves til at benytte min netbank. Ekstra bekymrende er det så, at når de har disse oplysninger, ønsker de jo ikke at jeg får spærret min netbank, så de vil de formentlig forhindre mig netop dette, på den ene eller anden måde….

Ud over det, finder jeg det meget upraktisk med nøglekortet generelt. Post i vores område afleveres tit forkert, hver anden uger har vi i hvert fald et brev til en anden, og det sker også jævnligt at vi får vores post nogle dage eller uger for sent fordi den er afleveret hos en anden – det er specielt slemt i ferieperioder. Det sker også, at der er post strike eller bortkommet post.

Mangler du dit nøglekort, fordi det ikke er kommet frem til tiden, er det jo ikke bare en enkelt netbank du ikke kan logge ind på, det er ALLE steder der benytte NemID.

Sidst men ikke mindst gætter jeg på, at der med tiden indføres et gebyr for nøglekortet, specielt når man som mig skal have et nyt kort ca. hver 7. uge, da jeg i snit logger ind 4 gange dagligt. Hvis der endda skal benyttes en kode for hver transaktion (det ved jeg ikke om der skal), så bruges kortet op endnu hurtigere for mit vedkommende.

Jeg synes som sådan et gebyr for nøglekortet er på sin plads, da der er omkostninger ved at udskrive og sende det – det som jeg er ked af er, at man ikke kan vælge det fra, det er et system med er tvunget til at benytte.