#110940
Anonym

Selvfølge er mange RKI registreringer selvforskyldt… og Jo den bedste mulighed er klart at spare op, alle har vel 100kr de kan lægge til side, MEN hvis f.eks. i Athena´s tilfælde hvor man føler sig utryg, ikke tør lade sit barn stå ude som man ellers normalt ville gøre, og ens mand bliver overfaldet og ryger en tur på hospitalet, så er det da klart lidt af en hastesag. Hvis kommunen ikke vil hjælpe fordi de siger boligen er stor nok, jamen så har de jo tydeligvis ikke fattet grunden for at ville flytte eller de vil ikke forstå den.

Jeg synes bestemt ikke at jer der ikke har prøvet at være i knibe skal tie stille for i kan komme med mange gode råd til hvad man kunne gøre, men man kunne måske finde andre måder at udtrykke sig på så man ikke kalder folk dumme og andre knap så søde ting.
Der skal jo være plads til os alle både dem med og uden gæld.

Hvad ville banker og finanserings firmaer også gøre uden os der låner penge? og ja jeg er en af dem der låner, dog kan og vil jeg gerne betale dem tilbage igen!!!!!! men hvis ikke vi fandtes, hvad skulle de så tjene alle deres penge på 🙂 bankerne skal jo også leve.

Mange kigger i forumet fordi de har problemer og ja, kan man ikke finde en pæn måde at hjælpe folk på så burde man tie stille!