#157454
Anonym

Det er heller ikke for at klage eller gøre krav på noget.. Det er kun for at få et overblik så jeg kan se hvor meget lejligheden har kostet os, hvis vi fx ønsker at sælge og ikke vil have tabt for meget på den..

Vi har fælles konti og fuldmagt til at kunne handle på hinandens vegne, så det tror jeg ikke bliver et problem.. Ellers får jeg jo bare ham til at bede om papirerne.. Mht. ekskæresten, så er det jo ikke oplysninger om hendes lån jeg ønsker, men kun alt det der har omhandlet min kærestes økonomi..

Men vil det sige at jeg godt kan “kræve” de papirer som vi selv mangler, og evt. et møde hvor vores bankrådgiver hjælper os med at få afklaret hele forløbet??

Det jeg synes er mærkeligt er, at der har været så mange ændringer på en del områder siden han købte lejligheden, og at hans gæld ikke er blevet mindre end den er idag, trods de 3-4 år der er gået med afdrag osv.
Og så blev hans daværende bankrådgiver som stod for oprettelse m.m. efterfølgende fyret, og da jeg spurgte ind til nogle ting omkring lånet, så påstod den nye at han ikke kunne sætte sig ind i en tidligere rådgivers sager og handlinger..