#157282
PD 99

Efter at have læst denne tråd: Det er utroligt så fjendtlige NOGLE dårlige betalere tilsyneladende kan blive, når de får gode råd.

Men vi andre bør selvfølgelig indse, at det aldrig er de dårlige betaleres skyld, at de ikke har overholdt en låneaftale, men altid nogle andres skyld. Regeringens skyld. Samfundets skyld. Vejrets skyld. Osv…. 😉

Kan vi ikke snart få indført noget basal økonomi-undervisning i folkeskolerne, så lidt færre indgår låneaftaler, de ikke formår at overholde. Gerne suppleret med undervisning i “personligt ansvar”.

Dårlige betalere burde i øvrigt være GLADE for at RKI findes – ellers var nogle af dem måske kommet endnu længere ud.

Gode betalere bør ligeledes være glade for at RKI findes – ellers ville de måske skulle være med til at dække tabene indirekte gennem højere priser/renter over for andre.

Og nej, jeg arbejder ikke for RKI. Jeg har blot i flere år læst med her om alle disse dårlige betalere, der har så ondt af dem selv. Nul medlidenhed herfra. De skulle hellere lære at tage ansvar, arbejde noget mere, tage et ekstrajob, og skære ned på tant og fjas. Nogle af dem gør måske også en indsats, men langt fra alle.