#157242
test

man kan også vælge at se betalingstiderne og udbetalings kravene som værende et udtryk for den reelle afskrivning på bilen. Der er masser af eksempler på at bil ejere som hus ejere er teknisk insolvente e.g. at man skylder mere i bilen ind den kan indbringe ved et salg.

Det er f.eks. ud fra et det perspektiv ikke god latin at financieren et bil køb med et friværdigs lån i ens hus over 30 år. Set ud fra andre perspektiver er det genialt da det giver både en lav ydelse og en lav rente. man kan jo også argumentere for at selv jeg f.eks. har finansieret mit sidste bil køb med et boliglån da jeg ved sidste omlægning jo havde haft muligheden for at låne de 100.000 kr mindre i mit hus som jeg købte bil for.

set fra bankens perspektiv er der jo så en sammenhæng mellem restgæld i bilen (udbetaling/ydelse), krav til alle og afdragsprofil der slutteligt samlet set er et udtryk for deres risiko og dermed teoretisk den rente du kan opnå.

et råd til bilvalget. De store benzin slugere er i praksis ikke omsættelige i de her dage. Hvis du vælger sådan en, som der kan være mange gode grunde til, ville jeg personligt ikke forvente at den var noget værd om 5 år.