Forside Fora Privatøkonomi Amagerbanken – Er den død nu Amagerbanken – Er den død nu

#157120
test

hørt på p1 på vej på arbejde i morges at nu også navngivne eksperter stiller spørgsmål ved Amagerbankens mulighed for at overleve. Det er tabende i ejedomssektoren der rammer den og ikke GP dårlig omtale. Ham fra i morges mente at med mindre Karsten ville skyde flere penge i kassen var det godnat. Adspurgt hvad han selv ville gøre sagde han at det var at smide gode penge efter dårlige og at en investering i Amagerbanken ville være en dårlig forretning. her er et klip fra JP som klipper fra børsen:”Hovedaktionæren i Amagerbanken, Karsten Ree, stiller spørgsmålstegn ved bankens muligheder for at overleve. Han mener kun, at en politisk redningsaktion kan forhindre, at banken kollapser, skriver dagbladet Børsen.”

Så ja det er nok godnat desværre både for konkurancen i banksektoren, for de kunder der var glade for banken og for os alle der jo mister den kapital vi via vores skat har indskudt i banken.

Er der nogen der har overblik over hvordan det total set går med regnestykket omkring statens indskud i bankerne? har vi stadig plus på kontoen efter amager bank?